ELS GUANYADORS DELS CONCURS SÓN:

1r premi per la millor fotografia ‘Ball de Gitanes de Mataró del 2019‘: Títol: Mulassa Foto: @gegantó

1r premi pel la millor fotografia ‘Rebombori Gitanero 2018’: ha quedat desert per un mínim de participants. El jurat ha decidit que aquest premi vagi destinat com ha 2n premi al Ball de Gitanes de Mataró del 2019.

2n premi
per la millor fotografia ‘Ball de Gitanes de Mataró del 2019‘: Títol: Cobla Foto: @Jaumefontt

Accèssit: ‘Ball de Gitanes de Mataró del 2019‘: Títol: Capturant el moviment al Ball de #gitanes2019 a Mataró. Foto: @miquel.roig.22

 

ELS PREMIS

1er premi pel la millor fotografia ‘Ball de Gitanes de Mataró del 2019:
1 Curs de fotografia a l’escola ISO 1600 Studio. Es podrà escollir entre diferents tipus i nivells (iniciació a la fotografia digital, fotografia avançada, retoc fotogràfic o fotografia nocturna).

2n premi: Per la millor fotografia ‘Ball de Gitanes de Mataró del 2019:
1 Sopar a “El Fanalet”.

Accèsit: Un CD del “Ball de Gitanes”.

 

RECOLLIMENT DE PREMIS

El jurat està format per professionals del món de la fotografia i membres de l’Associació cultural i d’Esbarjo Mestres del Gai Saber. La decisió del jurat serà inapel·lable.
El veredicte es farà públic el dia 5 de març  a la web www.mestresdelgaisaber.com, facebook.com/mestresdelgaisaber i a instagram.com/mestresgaisaber
Els premis es lliuraran Dissabte 9 de març a partir de les 20h a la Capvuitada, sopar espectacle organitzat per MGS, al Teatre del Casal de la Nova Aliança. (Més informació) El termini per recollir els premis té una durada de 3 mesos.

Contactar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca